Sport az ELTE kollégiumokban

Kedves Kolisok!

 

Indul a sportolás az ELTE Kollégiumaiban!

Az ELTE-BEAC közreműködésével, idén is több sportág közül válogathattok. Kezdj bele te is a tested-lelked erősítésébe.

Ismerd meg te is az edzőket és sportágakat!

 

(Szöveg és képek: ELTE BEAC)

 

[dt_fancy_image image_id=”1998″]

Alakformáló aerobik

GRIFF

Hétfőnként 19.00 

Matei Bianka vagyok, az ELTE PPK Rekreációszervezés és egészségfejlesztés szak másodéves hallgatója. A két legmeghatározóbb dolog az eddigi életemben a víz és az aerobik volt. Egyiktől sem tudtam és nem is szeretnék elszakadni a későbbiekben sem. Zenés, táncos mozgásformában a „pályafutásomat” már óvodás korom óta formálom, eleinte különböző tánctípusokban próbáltam ki magam, majd több mint 3 éven keresztül versenyszerűen fitnesseztem. Ezután egyenes út vezetett a versenyaerobikhoz, szerelem volt első látásra! Több mint 5 évig a TFSE versenyaerobik csapatát erősítettem, az aerobiknak éltem. Minden edzésen megpróbáltam a maximumot kihozni magamból, új elemeket tanulni, jobb eredményeket elérni, nagyobb versenyekre kijutni. Megtanultam milyen az, ha az ember eléri a célját, legyen az rövidtávú cél vagy akár egy nagyobb, és azt, hogy néha milyen kemény út vezet odáig. Versenyaerobikban már nem tudok újabb célokat elérni, mert egy komoly sportsérülés miatt abba kellett hagynom, de egy percig sem tettem le arról, hogy „aerobik közelben” legyek. Azóta új célokat tűztem ki magam elé, aerobikoktató szeretnék lenni, másokat motiválni és segíteni nekik a céljaikat megvalósítani és így én is megvalósítom a sajátjaimat. J

Szeretettel várlak titeket szeptembertől alakformáló óráimon!

[dt_fancy_image image_id=”1999″]

Aerobik

KCSSK

Hétfőnként 19.00 és 20.órától alakformáló, zsírégető;

Szerdánként 19.00 alakformáló

 

Kedves KCSSK lakók,

Zita vagyok, 2009 óta tartok aerobik edzéseket.

Az ELTE-n biológia szakra jártam, és a vendéglátás különböző területein dolgoztam.

Az edzésen a jó a hangulat és a kemény munkavégzés ötvözetét kell elérnünk.

Pályafutásom során számos különböző óratípust tartottam már – az aquafitnesstől a pilatesig, de hozzám a dinamikus óratípusok állnak legközelebb, ezeket élvezem leginkább,és ebben a kollégiumban is ilyeneket fogok tartani.

Zsírégető: Igazi feszültséglevezető, mondhatni kikapcsolódás. Fókuszban az égetés, és az állóképesség fejlesztés, extrém dinamikus, de nem extra nehéz. Kb. 40perces fennálló, intenzív rész után nagy ismétlésszámú, könnyebb erősítő gyakorlatokkal.

Alakformáló: Egy fokkal lassabb, több kitartott gyakorlattal. Inkább izomfejlesztő,erősítő, formáló, feszesitő.

Mindkét óra kezdők és haladók számára is egyformán ajánlott.

Az egyetlen lépés, amit meg kell tenned, hogy eljössz, az órán nincsenek elvárások 🙂 és hétről hétre egyre könnyebb lesz!

[dt_fancy_image image_id=”2000″]

Gerinctréning, Aerobik

KUK

Hétfőnként 19.00 alakformáló

Szerdánként 19.00 zsírégető és 20.00 gerinctréning

 

Szomorú Ramóna vagyok, az Elte anglisztika szakos hallgatója.

A KUK-ban a következő órákon találkozhattok velem:

Gerinctréning: A gerinctréning órákon elsősorban a hát- , has-, stabilizáló- és a gerinc közeli izmokat erősítjük meg, hogy szép tartásunk legyen és megelőzzük/megszüntessük a sok ülésből eredő hátfájást. Jóga elemekkel is tarkítom az órát és a végén a relaxáció sem marad el, hogy mentálisan is felfrissüljünk.
Várlak Téged is szeretettel szerdánként 20 órától!

Alakformáló: Jó hangulatú, pörgős óra, ahol alaposan megdolgoztatjuk a főbb izomcsoportokat (lábat, popsit, hasat, hátat és a felsőtestet is). Gyere, próbáld ki Te is hétfőnként 19 órától! A formás popsi és a lapos has garantált!

Zsírégető: Vidám, bulis óra, ami alatt a pulzust végig a zsírégető tartományban tartjuk. Kardio blokkokat és erősítő gyakorlatokat is csinálunk, így van zsírégető és formáló hatása is. Téged is várunk szeretettel szerdánként 19 órától! Próbáld ki, nem fogod megbánni!

 

Várlak Titeket!

[dt_fancy_image image_id=”2001″]

Jóga

GRIFF

Szerdánként 19.00

DUK

Keddenként 19.00 

 

A nevem Imola es jógát tartok az ELTE kollégiumaiban. Óráimon igyekszek mindenkit végigvezetni a különböző irányzatokon es egy kis betekintést adni a jóga tradícionális területeire. A jóga nem „csak” egy sport, hanem egy életfilozófia. Nem alibi, de nem is akrobatizmus. Ha előfordult már, hogy elégedetlenül szemlélted magad fejcsóválva a tükörben, úgy érezted, hogy semmire sem marad időd, azt gondoltad, hogy neked „ez sem” nem megy, akkor itt a helyed! Légy nyitott, es meglátod, hogy hogyan kerulsz mind önmagadhoz, mind a világhoz közelebb óráról órára.

Sok-sok szeretettel várok régieket és újakat a jövőben is!

[dt_fancy_image image_id=”2002″]

Zumba

DUK

Szerdánként 20.00 

 

Lakatos Eszter vagyok, Zumba Fitness oktató. A mozgás már egész pici koromban az életem részévé vált, így kipróbáltam szinte minden lehetséges sportot. A legutolsó állomás a Zumba volt. 2012-ben léptem be az első órámra, és úgy éreztem, nekem ezzel kell foglalkoznom, hiszen szeretném Nektek átadni azt a jókedvet és felszabadultságot, amit nekem adott a Zumba, ezért teljes odaadással csinálom. Ha szeretnél minden nap mosolyogni, és felüdültnek érezni magad, ha szereted a latin dallamokat és a vidám, ritmusos, fülbemászó zenét, várlak sok szeretettel az óráimon!

Szeretnél egy hatalmasat bulizni úgy, hogy közben edzel egy jót? Valami olyasmire vágysz, ahol teljesen kikapcsolsz, egyszerre lehetsz csajos és kemény? Akkor a Zumba Fitness edzésen a helyed!

[dt_fancy_image image_id=”2019″]

Kettlebell

Szeretnél egyszerre izmosodni, erősödni, esetleg zsírt veszteni?
Nálunk egy kettlebell és a saját testsúlyod segítségével együttesen tudod ezeket elérni, hihetetlen gyorsaságú fejlődéssel! Akár lányként, akár fiúként, kezdőként vagy már ismerősként, gyere és próbáld ki magad jó hangulatú edzéseinken!

Az eszközt mi visszük, már csak Te kellesz!

Kettlebell az ELTE kolikban FB csoport: https://www.facebook.com/groups/214377902072202/?fref=ts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük