2019-es elsős felvételi: indul a hiánypótlási időszak!

Kedves jelentkezők!

A 2019-es elsőéves felvételi eljárás hiánypótlási időszaka elindult. Akinek hibás/hiányos volt a kérvénye, az visszakapta a Neptunban, így újra tud módosítani rajta bármit.

Ha a kérvényetek nem volt hibás/hiányos és ezért nem került visszaküldésre sem, de szeretnétek rajta módosítani, akkor kérünk, hogy írjatok a neptun@kolhok.elte.hu címre!

A hiánypótlási időszak augusztus 5. 8 órától augusztus 13. 20 óráig tart!

A hibás/hiányos kérvényeket így tudjátok javítani: a Neptunban az ügyintézés -> kérvények -> leadott kérvények menüpontban az idei évi kollégiumi jelentkezésnél a plusz jelre, majd a javítás parancsra kattintva nyissátok meg a leadott kérvényt.
Kérjük, hogy az ott található hibaüzeneteket alaposan olvassátok el, és azoknak megfelelően járjatok el a javítás során!

Figyelem! A hiánypótlási időszakban is csak egyszer tudtok kérvényt leadni, így a javításra/hiánypótlásra is csak EGYSZERI alkalom áll rendelkezésetekre!

A hiánypótlási időszakot követően lesz a ponthatárhúzás, amelynek eredményéről kommunikációs felületen tájékoztatást adunk majd. Arról, hogy ki pontosan melyik kollégiumba nyert felvételt, az utána kiküldött hivatalos felvételi határozatból derül majd ki!

Általánosabb jellegű kérdések esetén továbbra is kereshettek minket a jelentkezes@kolhok.elte.hu címen, a Neptunnal kapcsolatos problémák esetén pedig a neptun@kolhok.elte.hu címen!

Ha még nem léptetek volna be a Facebookos gólyacsoportba, az alábbi linken megtehetitek:

https://www.facebook.com/groups/878733789159376/

Sikeres felvételit kívánunk!