Férőhely lemondás és csere

 

Férőhely lemondás és csere

Kedves első- és felsőévesek!

Férőhely lemondás felsőéveseknek:

Bár a felsős férőhelyek Neptunban való lemondásának határideje már lejárt, akadhat köztetek olyan is, aki még szeretné lemondani a férőhelyét a beköltözés vége előtt.
Nekik a díjmentes lemondásra a Neptunban megadott e-mail címről az adott kollégium osztályvezetőjének írva szeptember 5-ig van még lehetősége!

 Férőhely lemondás elsőéveseknek:

Az elsőévesek a férőhelyüket díjmentesen a Neptunban található kérvény kitöltésével szeptember 5-ig mondhatják le. Kérünk titeket, hogy lemondás esetén mindenképp írjatok e-mailt az adott kollégium osztályvezetőjének!

Férőhely csere:

Ha két ember szeretne férőhelyet cserélni egymással, a következőképpen tehetik ezt meg:

▪️ Először is, a kollégiumba mindenképpen be kell költöznötök!

▪️A cserére való szándékot jelezzétek az adott kollégium osztályvezetőjének és a kollégium diákbizottsági elnökének! A beiratkozás után elérhetővé válik majd a Neptunban egy kérvény ( Ügyintézés->Kérvények->Kitölthető kérvények) , amely leadásával véglegesítitek csereszándékotokat. A kérvény leadása és az egyeztetés után kerül sor a cserére.

❗Figyelem! Kollégiumok közötti férőhely csere csak azonos nemű hallgatók között jöhet létre, azaz ha fiú fiúval, lány pedig lánnyal cserél.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük