Kezdődik a hiánypótlás! Tudnivalók és dátumok

Kedves jelentkezők!

A rendes jelentkezés lezárult, így a hiánypótlás kezdetéig nem tudtok kérvényt javítani, dokumentumot feltölteni.

A hiánypótlási időszak augusztus 12-én 8 órakor indul és augusztus 16. 18 óráig tart!

A hiánypótlási időszak kezdetén mindenki visszakapja a kérvényét, amelyet hibásnak vagy hiányosnak találtak, így már tudtok rajta javítani, módosítani, hiányzó dokumentumot feltölteni. Ha visszaérkezett a kérvény javításra, kapni fogtok egy üzenetet, amelyben szerepelni fog, hogy ˝A döntés indoka: . ˝ Ne ijedjetek meg, ez csak egy automatikus üzenet, a kérvényetek megnyitásával (Ügyintézés -> Kollégiumi jelentkezés -> Legördülő listában 2018/2019 elsős -> ˝+˝ gomb -> javítás opció) majd részletesen is láthatjátok, hogy ha van, milyen hibákat kell javítanotok, illetve milyen dokumentumokat kell még feltöltenetek! Akinek a kérvénye továbbra is ˝Ügyintézés alatt˝ státusszal szerepel, annak további teendője nincsen, kérvényével mindent rendben találtunk.

Kérünk titeket, hogy a kérvényt már csak akkor adjátok le újból, ha mindent kijavítottatok, illetve minden hiányzó dokumentumot feltöltöttetek!

A jelentkezés további időpontjai:

Augusztus 21.: ponthatár húzás

Augusztus 23.: felvételi határozatok kiküldése

 

Létrehoztunk egy Facebook csoportot az ELTE kollégista gólyái számára, ahol mindenki felteheti a kérdéseit, mi pedig igyekszünk segíteni, amiben tudunk. A csoport linkje: www.facebook.com/groups/1857341717905452/

 További segítséget az alábbi e-mail címeken tudtok kérni:

– Jelentkezéssel kapcsolatos problémák: jelentkezes@kolhok.elte.hu

– Neptunnal kapcsolatos problémák: neptun@kolhok.elte.hu

 

Sikeres jelentkezést kíván,

a KolHÖK csapata

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük