2017. Választás- NFK

Ezúton tájékoztatjuk az ELTE Nándorfejérvári úti Tagkollégium lakóit, hogy a 2017. október 19. 21:00 órakor kezdődő Kollégiumi Közgyűlésen kerül sor a rendes 2017 évi őszi kollégiumi választásra.

 

Helyszín: ELTE Nándorfejérvári úti Kollégium, 104-es terem

A választás az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kollégiumi Hallgatói Részönkormányzat Alapszabály 218-226. § szerint definiált ülésen, titkos szavazással történő választási mód szerint, a tisztújító Kollégiumi Közgyűlésen fog lezajlani.

 

A választás menete

Az NFK DB tagjainak választása az Alapszabály 218 – 226. § szerint definiált ülésen, titkos szavazással történő választási mód szerint, a tisztújító Kollégiumi Közgyűlésen zajlik. A tisztújító Kollégiumi Közgyűlésen két szavazás zajlik. Először megválasztásra kerül a Diákbizottsági Elnök, majd a Diákbizottság fennmaradó 6 helyére a tagok egyénenként jelölhetőek. Amennyiben a tisztújító Kollégiumi Közgyűlésen nincs jelen a szavazati joggal rendelkező tagok több, mint 25%-a, az ülésen érvényesen jelölt hallgatókra a jelen Alapszabály 205 – 217. § meghatározott, urnás vagy elektronikus választási mód szerint lehet szavazni

További információ és kérdés esetén keressétek a Választási Bizottságot:

Kelemen Kamilla, Választási Bizottság elnöke

Horvát Miklós, Választási Bizottság alelnöke

valasztas@kolhok.elte.hu 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük