Felsőéves Felvételi 2018

Hamarosan elérkezik a Felsőéves Felvételi időszak!

Ne felejtetek el minden szükséges papírt és nyomtatványt beszerezni, előkeresni. A KolHÖK honlapján, Facebook-oldalon, Neptunban, kolis Facebook-csoportokban számos információt osztunk meg veletek, kövessétek figyelemmel ezeket az oldalakat. Az Elérhetőségeinken is keressetek bátran.

Tipp: Ha leadtad a rendszeres szociális támogatást, az ahhoz szükséges papírok egy részét mi is elfogadjuk, így ne válj meg tőlük. 😉

Időpontok:

2018. március 12. 08:00 órától lehet jelentkezni elektronikus úton, a Neptun Tanulmányi Rendszeren keresztül. A felvételi kérelmek beadási határideje: 2018. március 22. 20:00 óra.

Hiánypótlás: 2018. március 26. 8:00 órától 2018. március 29. 20:00 óráig.

Az eljárás eredményéről várhatóan 2018. április 13-án, a Neptunon keresztül elérhető felvételi határozatban értesítjük a pályázókat. A felvételi ponthatárokat pedig minden kommunikációs csatornánkon kihirdetjük.

A felvételi kérelmek elbírálása az ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat által meghatározott KSZK Felvételi szabályzat szerint történik. A felvételi szabályzat valamint a sikeres jelentkezést támogató segédanyagok és elérhetőségek megtalálhatók az ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat weboldalán Felvételi –> Felsőéves menüpontban.

Az esetleges elutasító döntés ellen a Hallgatói Jogorvoslati Bizottságához lehet fellebbezni. A fellebbezés pontos módjáról a Kollégiumi Felvételi Bizottság az elutasító határozatban részletesen tájékoztatja az érintetteket.

 

Sikeres felvételit kívánunk!

a KolHÖK csapat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük