Vár téged is a KolHÖK Utánpótlásképzése!

Vár téged is a KolHÖK idei Utánpótlásképzése!

Olvashatod a plakátokon is, na de mi is az az utánpótlásképzés, hova is képezi az utánpótlást és miért jó ha a részese leszel? Olvass tovább és kiderül.

Az Utánpótlásképzés (rövidítve UPK) remek alkalom arra, hogy közelebbről megismerkedj a Diákbizottsággal, a DB munkájával, a Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat felépítésével és működésével, amellett, hogy ismerősöket, barátokat szerezz más ELTE kolikból.

Mindemellett lehetőséged nyílik közelebbről belecsöppenni a kollégiumi hallgatói érdekképviseletbe, amellett, hogy egy összetartó csapat részévé válsz. Nagyon hasznos azoknak az érdekképviselőknek, akik először foglalkoznak hallgatói érdekképviselettel, illetve nélkülözhetetlen azok számára, akik a későbbiekben tervezik a HÖK-be való bekapcsolódást. Természetesen azokat a jelentkezőket is szívesen várjuk, akik mélyebben szeretnének a kollégiumukban történő munkálatok mögé látni.
Ne egy egyetemi előadásra gondolj a képzés kapcsán, hanem egy egymást kiegészítő és egymástól sokat tanuló közösségre, akikkel a szakmaibb tudást is játszva szippanthatod magadba. Amellett, hogy sok tapasztalatot és élményt szerzel, folyamatosan fejlődni fogsz az év során és sajátítasz el olyan készségeket, amik segítenek, hogy az élet bármely területén megálld a helyed. Például megtanulsz egy csapatban dolgozni, nyitottabb és közvetlenebb lehetsz, fejlődhet a kommunikációd, tárgyalástechnikád, szervezői készségeket, érvelői készségeket fejleszthetsz, szituációkat gördülékenyebben oldhatsz meg , gyakorlati tapasztalatot szerezhetsz és sokkal talpraesettebbé válhatsz.
Az első félév során messzire sem kell menned, kollégiumod UPK referense(i) segíti(k) a szakmai fejlődésedet, és lesz(nek) azon, hogy a képzések mellett csapatotok is formálódjon.

A második félév során 2 közös alkalom megszervezésével lesznek az UPK Bizottság tagjai azon, hogy a többi kollégium UPK-sait is megismerd, amellett, hogy tovább képesítsenek. Április végén rendhagyóan megrendezésre kerül az UPK 7vége, amely fergeteges lezárásául szolgál az évnek és ahonnan felejthetetlen élményekkel távoznak a résztvevők, szervezők és érdekképviselők is.
Összegezzünk csak:
• csapatmunka
• szakmai dolgok ( ezek is élvezhető formában)
• kolik megismerése
• DB megismerése
• közösség
• csapatmunka
• kolin belüli és kolik közötti alkalmak
• élmények, tapasztalatok, barátok

 

Ugye most már Te sem gondolkozol azon, hogy jelentkezz-e?

 

Várjuk jelentkezésedet az alábbi felületen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1WVOx8TaiQHAwSi31lN0WVhWGZ_ljVShAHsHxL__Fu2KZaw/viewform

 

Találkozásunkig üdvözlettel,
Az UPK Bizottság nevében Kasnyik Adrienn
KolHÖK Alelnök, Továbbképzésekért és utánpótlásképzésért felelős referens

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük